Blockchcain teknologien

Hvad er blockchain?

Bitcoin og blockchain er 2 forskellige ting. Bitcoin er en kryptovaluta. Blockchain er en teknologi, der er fundamentet for Bitcoin.
Blockchain teknologien kan også bruges andre kryptovalutaer f.eks. Ethereum.

Grundlæggende er blockchain en database form der gemmes af alle i hele netværket. Alle kan se den og alle deles om at vedligeholde den efter det samme regelsæt. Dette fællesskab er uden kontrol af offentlige myndigheder, banker etc.

I kryptomarkedet har det den fordel at bankerne ikke kan tage sig betalt af transaktioner mellem eksempelvis 2 personer. I dag tager banken sig betalt i form af rentedage, gebyrer, kursforskel etc. Ved eksempelvis bitcoin er den betaling mikroskopisk og faktisk helt væk ved lavere betalinger.Blockchain har mange flere anvendelsesmuligheder.

Eksempelvis kan blockchain-teknologien benyttes til journalisering, forsikringer, rettigheder for musiker, logostikopgaver, licenser til software,  rettigheder etc.

Blockchain
En blockchain er en digitalt distribueret, decentraliseret, offentlig hovedbog, der eksisterer på tværs af et netværk. Det er mest bemærkelsesværdigt i dets brug med kryptovalutaer og NFT’er.

Top 5 hovedpunkter for blockchain

Skal vi arbejde sammen?

Vil du have mere at vide om din virksomheds muligheder med blockchain teknologien, så er du velkommen til at kontakte os. Vi er specialister indenfor blockchain udvikling og projektledelse af implementering heraf for private og offentlige institutioner.

Vi kan kontaktes på 4063 1212 , Henrik Paaske